Over ons

De administratie is voor menig ondernemer een noodzakelijk kwaad. Het hoort er nu eenmaal bij, maar liever focus je je op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent, maar wel de randvoorwaarden goed geregeld zien. Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres.


Heb je ondersteuning nodig bij de fiscale en financiƫle aspecten van je onderneming? Bij Balanz ben je in goede handen. Administratiekantoor Balanz is opgericht door Linda Hoekzema. Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de accountantsbranche heb ik in 2002 de stap genomen voor mezelf te gaan beginnen.


Balanz richt zich op het ontzorgen, door het verzorgen van jaarrekeningen, (salaris)administraties en belastingzaken voor ondernemers in het MKB. Het werkgebied van ons is de provincie Groningen maar ook daarbuiten is geen probleem.

Dit zijn wij!

Administratiekantoor Balanz bestaat uit Linda (eigenaar), Marcia en Petra. Samen staan wij voor ontzorgen van de klant door mee te denken, samen te werken en oplossingsgericht te werk te gaan. Wil jij de gehele administratie aan ons over laten of moeten we alleen de controles doen. Samen met jou komen we tot een oplossing die past bij jou onderneming.

Linda Bel - Hoekzema

Oplossingsgericht, sociaal, enthousiast, sport, eigenaar, aangifte belastingen, advieswerkzaamheden

Marcia Schoonveld - Vos

Flexibel, Loyaal, behulpzaam, (Apres)ski, loonadministratie, BTW aangifte
opstellen

Petra Nijboer

Geordend, bedachtzaam, vriendelijk, voetbal, theater, jaarrekeningen opstellen, BTW aangifte opstellen